Home / Velp / Gratis voetballen bij DVOV

Gratis voetballen bij DVOV

VELP – Voetballen bij de jeugd van DVOV in Velp is tot aan de herfstvakantie gratis. Deze actie is bedoeld om ouders en kinderen gedurende deze periode vrijblijvend te laten ruiken aan het voetballen. Door een lage drempel in te bouwen geeft DVOV nieuwe kinderen de gelegenheid om eerst te wennen aan het voetballen zonder dat er gelijk allerlei verplichtingen aan vast zitten. Iedere woensdag vanaf 8 september kan men instappen. Aanmelden vooraf is niet nodig. De training is vanaf de leeftijd vijf jaar en begint om 17.15 uur. Om 18.00 uur zijn de kinderen dan klaar en krijgen ze als afsluiting altijd een glas drinken in de kantine. Het terrein van DVOV ligt op sportcomplex De Pinkenberg in Velp.

Voorzitter jeugdbestuur Peter Metz
Tel. 06 – 53272584
E-mail. jeugdbestuur@dvov.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.