Home / Velp / Expositie Paperclip

Expositie Paperclip

VELP – Bezoekers van het Open Huis op 28 augustus kunnen in de lichtstraat van de Paperclip in Velp ook een nieuwe expositie bekijken. Tot 7 oktober is daar werk te zien van de tekenclub van wijkcentrum De Drieschaar uit Dieren Noordoost.
De negen exposanten zijn leden van een gezellig schildersgroepje. Zij tekenen en schilderen zonder leiding, maar inspireren elkaar. De werkstukken zijn gemaakt in verschillende technieken zoals aquarel, pastel en acryl. Enkele werken zijn te koop.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.