Cursussen portrettekenen en fijnschilderen met olieverf

LAAG-SOEREN – In september begint Henry Dijkhoff met de cursus portrettekenen, naast de cursus fijnschilderen. De cursus portrettekenen bestaat uit twintig lessen van twee uur. Er wordt alleen naar waarneming getekend; de cursisten gaan gipskoppen en levend modellen tekenen. De individuele begeleiding wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer.

Aan de orde komen anatomisch correct portrettekenen, vlakken / lijnen, licht / donker en acreertechnieken, compositie en expressie. De cursus start op 11 september om 10.00 uur in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren en vindt één keer in de twee weken plaats.

Tel. 06 – 23455920 of 0313 – 656961
E-mail. info@telic-art.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.