Volop vermaak bij Eerbeek Super-Totaal

EERBEEK – Langs een wandelpromenade van twee kilometer vonden zaterdag allerlei activiteiten en demonstraties plaats tijdens Eerbeek-Super-Totaal. De Eerbeekse brandweer gaf voorlichting over hoe te handelen bij vlam in de pan. De living statues trokken dit jaar ook weer de volle aandacht vanwege hun mysterieuze verschijningen.

De grote bak met water van duikvereniging Méduse vinden velen ook heel interessant; met een professionele begeleider en na een duidelijke instructies durfden een aantal bezoekers voor het eerst te duiken in Eerbeek.
Het thema ‘stoom’ van dit jaar kwam overal terug. Dweilorkesten luisterden het geheel op en de bezoekers struinden de ene na de andere kraam af. – Foto Ronny te Wechel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.