Home / Eerbeek / Rolstoelers kiezen ‘het bloemetje’

Rolstoelers kiezen ‘het bloemetje’

EERBEEK – Iedere maand wandelt een aantal vrijwilligers met rolstoelgebonden Zonnebloemgasten in Eerbeek, maar deze keer was het wel heel bijzonder. Tijdens hun wandeling werd het Oranje Nassauplein in Eerbeek aangedaan, waar een meer dan gezellige drukte heerste. Op dat moment bleek Radio Gelderland een radio-uitzending te verzorgen.

De presentatrice verzocht de rolstoelers in een halve kring te gaan staan waarna enkele gasten werden geïnterviewd. Tot groot genoegen van de gasten mochten ze zelf een plaatje aanvragen. Unaniem werd er gekozen voor ‘het bloemetje’ van Danny de Munck. Na het genieten van het aangevraagde plaatje, werd de wandeling voortgezet en werden de dorstige kelen bij de Heideroos gelest.
De Zonnebloem Eerbeek / Hall kan ook nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Aanmelden kan bij het secretariaat bij mevrouw J. Merckx en via tel. 0313 – 650087.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.