Een dubbeltje op zijn kant

DOESBURG – Vrijdag stond er een van TV bekende camper in de Koepoortstraat. Presentator John Williams en zijn crew waren in Doesburg om opnames te maken voor het programma ‘Een dubbeltje op zijn kant in bedrijf’.

In deze TV-serie draait het om het helpen van een bedrijf dat het moeilijk heeft. In een eerdere serie werden mensen geholpen die het water financieel aan de lippen stond. In dit geval waren de RTL4-mensen neergestreken voor restaurant het Zesde Zintuig aan de Roggestraat. De eigenaren daarvan hadden de hulp van het tv-programma ingeroepen omdat het niet helemaal goed gaat met hun bedrijf en ze het zo graag beter willen doen. Na de eerste gesprekken wordt er volop aan de slag gegaan om het restaurant te redden. Dit zal de komende week gebeuren. Hoe een en ander afloopt, kunnen we op dit moment nog niet melden maar daarvoor kan men de uitzending bekijken op 2 september om 20.30 uur op RTL 4.

Presentator John Williams in gesprek met de eigenaren van het zesde zintuig – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.