Home / Dieren / Geslaagd midzomer tennistoernooi

Geslaagd midzomer tennistoernooi

DIEREN – Tennisvereniging Dieren heeft dit jaar voor de 22e maal het midzomer tennistoernooi gehouden en kan hier met veel voldoening op terug kijken. Het inmiddels bekende Van Asselt 35 plus toernooi krijgt ook steeds meer regionale aantrekkingskracht.

Het totaal aantal inschrijvingen was afkomstig van 28 omliggende verenigingen. Er waren 171 inschrijvingen waarvan 160 spelers hebben gespeeld in 143 onderdelen. Op bijna alle onderdelen in de categorieën vier tot en met acht is ingeschreven en de winnaars van de categorie vier en vijf zijn Jan de Boer bij Heren Enkel vier, Bob Hebben en Jorg Poolman bij Heren Dubbel vier, Roeland Bok bij Heren Enkel 5, Ria Kranenburg-Bloemendaal en Connie Wetters bij Dames Dubbel 5 en Claudia Reusink en Ewoud Coppers bij Gemengd Dubbel vijf. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes is dit evenement op zondag 22 augustus na een week tennissen formeel afgesloten.

www.toernooi.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.