Home / Klarenbeek / Jongeman negeert Klarenbeeks kermisverbod

Jongeman negeert Klarenbeeks kermisverbod

KLARENBEEK – Een 20-jarige jongeman uit de gemeente Apeldoorn is zondag door beveiligingspersoneel aan de politie overgedragen omdat hij een verbod om op de plaatselijke kermis in Klarenbeek te komen, negeerde.
De jongeman had zich eerder op de dag misdragen op de Klarenbeekse kermis, waarna hij een verbod kreeg om daar weer te komen. Beveiligingspersoneel trof de jongeman tegen 21.00 uur toch in de feesttent aan. Hij werd aangehouden en aan de politie overgedragen. Er is proces-verbaal tegen de jongeman opgemaakt.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.