Home / Ellecom / Sursum Corda gaat van start

Sursum Corda gaat van start

ELLECOM – De leden van de gemengde zangvereniging Sursum Corda staan te popelen om de meerstemmige muziek weer met elkaar af te stemmen. De zangvereniging telt inmiddels 26 leden en nog steeds zijn enthousiaste alten, bassen, sopranen en tenoren van harte welkom.

Iedereen die ook eens een kijkje achter de schermen wil nemen bij Sursum Corda is van harte welkom op dinsdagavond in Het Dorpshuis aan de Binnenweg 71 in Ellecom. Dirigente Marije Heemskerk geeft van 20.00 tot 22.00 uur de juiste tonen aan en wordt er met veel enthousiasme gerepeteerd.

Gerrie Olders
Parallelweg 79 Rheden
Tel. 026 – 4954306
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.