Nieuw trainingsseizoen ’t Pluumpje

EERBEEK – Het nieuwe trainingsseizoen van Badmintonclub ‘t Pluumpje in Eerbeek start dinsdag 31 augustus weer. Voor recreanten die tijdens de vakantie gemerkt hebben hoe leuk het is om te badmintonnen, start er een nieuwe groep. Na de basistraining kan men zelf beslissen of men de training blijft volgen.

De training op de dinsdag voor volwassenen start om 20.00 uur en voor de jeugd zijn er twee groepen. Één om 18.00 en één om 19.00 uur. Ook voor mensen die badminton in wedstrijdvorm willen spelen, is er nog plaats (eerste tot en met vierde klasse district). Competitiespelers kunnen trainingen volgen om in vorm te komen voor de volgende wedstrijden. Het wdestrijdseizoen start dit jaar op zondag 19 september.

www.bctpluumpje.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.