Home / Eerbeek / Méduse bij Eerbeek-Totaal

Méduse bij Eerbeek-Totaal

EERBEEK / DIEREN – Net als voorgaande jaren was ook duikvereniging Méduse uit Dieren zaterdag aanwezig bij Eerbeek-Totaal. Langs een wandelpromenade van twee kilometer vonden allerlei activiteiten en demonstraties plaats.

‘s Morgens werd een grote duikcontainer afgeleverd die met de bereidwillige hulp van de brandweer in snel tempo gevuld werd met water. 25 bezoekers durfden het aan om hun eerste duikproef af te leggen, ondanks dat de watertemperatuur niet boven de tien graden uit kwam. Onder de professionele begeleiding van leden van Méduse mocht men na een goede instructie de afdaling in de duiktank maken.
Méduse traint vanaf oktober weer in het zwembad De Dumpel in Velp. Tot die tijd duiken leden van Méduse elke dinsdagavond en zondagmorgen in plassen in de omgeving. Iedereen die kennis wil maken met de duikvereniging is van harte welkom. Méduse geeft opleidingen die conform de eisen van de NOB zijn.

André Denekamp
E-mail. a.denekamp@chello.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.