Home / Dieren / Gelreband haalt Floraband naar Dieren

Gelreband haalt Floraband naar Dieren

DIEREN – In sporthal Theothorne in Dieren vindt 2 oktober een taptoe plaats, georganiseerd door drum- en showfanfare Gelreband uit Dieren. Bij een taptoe presenteren muziekkorpsen hun muziek gecombineerd met een ingestudeerde choreografie. Naast de showkorpsen uit de gemeente Rheden en een korps uit Ede, mag nu de Floraband uit Rijnsburg aan het programma worden toegevoegd. De Floraband behaalde tijdens het Wereld Muziek Concours vorig jaar een vierde plek op de wereldranglijst. In Dieren presenteert de band zich met hun show A Tribute to Michael Jackson.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.