Home / Dieren / Open Dieren Darttoernooi in Theothorne

Open Dieren Darttoernooi in Theothorne

DIEREN – Voor het eerst wordt in Theothorne in Dieren een groot open darttoernooi gehouden. Deze eerste editie van het Open Dieren vindt plaats op 16 en 17 oktober en is bedoeld voor heren, dames en koppels.

De singletoernooien voor dames en heren worden gespeeld op zaterdag 16 oktober. Deelname kost 10 euro per persoon. Zondag is het de beurt aan koppels. Zij betalen 15 euro inleg. De zaal opent beide dagen al om 08.30 uur, de eerste pijltjes worden om 10.00 uur gegooid. Deelname is open voor iedereen vanaf zestien jaar.
Het wordt gespeeld volgens een 501 knock-out systeem met winnaars- en verliezersronde. Er zijn mooie geldprijzen te winnen voor de beste spelers uit de verliezers- en winnaarsronden. De hoogste finish van het toernooi is goed voor een nieuwe Gazelle-fiets.
Inschrijven voor het Dieren Open 2010 kan via opendieren2010@hotmail.com onder vermelding van naam, volledig adres, telefoonnummer, leeftijd, spelvorm en naam koppelmaat in dien van toepassing.

www.opendieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.