Home / Dieren / Druk bezocht zomerfeest

Druk bezocht zomerfeest

DIEREN – De Stichting Zomerfeest aan de IJssel hield dit weekend voor de negenentwintigste maal het jaarlijkse Zomerfeest aan de IJssel in Dieren. Overdag was er een rommel- en curiosamarkt op en rond de veerstoep en in de avond werden bezoekers vermaakt met muziek van verschillende bands.

Voor veel Dierenaren is het Zomerfeest een feest om naar uit te kijken en om bij te kletsen met oude bekenden van vroeger, die ook van heiden en ver op het feest af komen.
De menigte genoot vrijdag zichtbaar van de Tribute Bands, A New Gig in Town en The Tumblin’ Dice. Zaterdag stond de topformatie Beethoven weer op het hoofdpodium.
De organisatie was heel tevreden over het verloop van het feest. Organisator Henk Steinvoort: “ We hebben natuurlijk veel geluk gehad met het weer. Beide dagen zijn heel goed bezocht, wat wil je nog meer? Vrijdagavond was top; daar kwam ook wat ouder publiek op af. De belangstelling was groot. Jong en oud genoot en dat is waar we het allemaal voor doen”. Volgend jaar komt er iets bijzonders aan voor de jubileumeditie. “Wat, weten we nog niet. In september komen we weer bij elkaar. Alle ideeën zijn welkom”, aldus Steinvoort. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.