Duo opgepakt na fietsdiefstal

RHEDEN/ARNHEM – Bij het station in Rheden is vorige week maandag een fiets gestolen. De verdachten zijn echter snel door de politie ingerekend. Het gaat om een 38-jarige man uit Arnhem en een 39-jarige man uit Huissen.

Getuigen hadden gezien dat het duo een fiets uit de stalling bij het station in Rheden haalde en in een auto laadde. Aan de hand van het kenteken wist de politie het duo vlot te achterhalen: ze werden binnen een half uur na de melding rijdend aangetroffen in de Arnhemse wijk Klarendal. De buit stak nog uit de kofferbak. De fiets is teruggegeven aan de eigenaresse. Beide mannen bekenden de diefstal en zijn na verhoor vrijgelaten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.