Home / Hummelo / Bronckhorst lanceert website voor jongeren

Bronckhorst lanceert website voor jongeren

HUMMELO – De gemeente Bronckhorst heeft een website geopend voor jongeren. Op de www.jonginbronckhorst.nl is vanaf 26 augustus informatie te vinden over onder andere seksualiteit, gezondheid en activiteiten voor jongeren in de regio.

Wethouder van Jeugd en Onderwijs Josephine Steffens zal de website op 26 augustus feestelijk openen. Jongeren kunnen op de site ook met elkaar in discussie gaan. Verder zijn ze betrokken bij de opzet en het beheer van de site. De website is onderdeel van een landelijk project, waarbij inmiddels 55 gemeenten zijn aangesloten.

www.jonginbronckhorst.nl

 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.