Home / Rozendaal / Rozendaalse Veldloop over pittig parcours

Rozendaalse Veldloop over pittig parcours

ROZENDAAL – De glooiende Rozendaalse heidevelden vormen op woensdag 1 september het decor van de 27e Rozendaalse Veldloop. De loopwedstrijd is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor lopers uit de wijde omgeving.

Vorig jaar stonden er ruim 600 lopers aan de start. De wedstrijd is bedoeld voor de recreatieve loper. De organisatie is in handen van de vrijwilligers van De Bedriegertjeslopers, een groep van 25 recreatieve lopers die twee keer per week met elkaar traint. Zij organiseren tevens de Bedriegertjesloop in juni. De Rozendaalse Veldloop gaat over het heuvelachtige landschap van Rozendaal en omgeving. De deelnemers krijgen zowel paden door het bos als over de hei voorgeschoteld. Kijk voor meer informatie over het evenement op www.bedriegertjeslopers.nl. – foto De Rozendaalse Bedriegertjes Lopers

 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.