Home / Doesburg / Nieuwe expositie in het Arsenaal

Nieuwe expositie in het Arsenaal

DOESBURG – In het Arsenaal in Doesburg is in de weekenden van 4 en 5 september en 11 en 12 september een expositie van beelden en schilderijen te bezoeken. In één van de ruimtes tonen tien beginnende en gevorderde beeldhouwers hun werken.

De beelden zijn gemaakt uit speksteen, serpentijn en albast. In een ander deel van het Arsenaal is een expositie van beeldend kunstenaar Madeleine Corbey. Zij laat een deel van haar collectie van geluksvissen en sieraden zien. De expositie is op de zaterdag en de zondag van 11.00 tot 17.00 geopend. De toegang is gratis. Het Arsenaal is te vinden aan de Kloosterstraat 15 in Doesburg.

www.atelier-allegro.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.