Home / Bronkhorst / Zonnebloem naar Amsterdam

Zonnebloem naar Amsterdam

BRUMMEN – De regioafdeling van de Zonnebloem vertrok onlangs voor een dagtocht naar Amsterdam. In totaal gingen 41 gasten en 8 vrijwilligers op pad. Eerste programmapunt was een rondvaart vanaf de Prins Hendrikkade. De boot voer een route over het IJ en door de grachten. Tijdens de vaart werd een lunch geserveerd en een gids gaf toelichting op hetgeen te zien was. Hij vrolijkte zijn teksten op met af en toe een onvervalste Amsterdamse mop. Na een vlekkeloze terugreis met de Happy Day Bus kwam de groep weer tijdig terug in Brummen. Iedereen kijkt terug op een geslaagde dag. Wie wel eens een handje wil helpen bij de Zonnebloem kan contact opnemen met het bestuur van de afdeling Brummen via vanto061@planet.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.