Home / Regio / Deelnamerecord Open Atelierdagen

Deelnamerecord Open Atelierdagen

REGIO – De achtste editie van de Open Atelierdagen van Kunstkring Brummen e.o. vindt plaats op 4 en 5 september, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Op 25 locaties in Brummen, Empe, Eerbeek, Leuvenheim, Hall, Laag-Soeren, Loenen en Doesburg exposeren 47 kunstenaars werk in hun ateliers.

In de Bronckhorst Hoeve in Brummen is een overzichtstentoonstelling ingericht en een diapresentatie van werk van de meeste deelnemende kunstenaars te zien. Ook is daar een aantal maal per dag live fluitmuziek te horen.
Dit jaar hebben de deelnemende kunstenaars ook weer een werk gemaakt dat in de Bronckhorst Hoeve bij inschrijving verkocht gaat worden. De totale opbrengst komt ten goede aan een Speciaal Onderwijs Programma in Oeganda voor gehandicapte kinderen.
Flyers met adressen en plattegrondjes zijn verkrijgbaar bij de deelnemers en op de Bronckhorst Hoeve. Bij iedere locatie hangt de bekende kunstkringvlag.

www.kunstkring-brummen.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.