Home / Loenen / Dankzij schaapjes de lucht in

Dankzij schaapjes de lucht in

LOENEN – Ieder jaar houdt de Schaapscheerdersfeestcommissie een verloting om de toegang tot dit evenement vrij te houden. Dit jaar bestond de commissie veertig jaar. Ter gelegenheid hiervan besloot het bestuur wat extra prijzen aan de verloting toe te voegen. De hoofdprijs was dit keer een rondvlucht over de regio, vanaf Teuge. Teun Plant uit Loenen was de gelukkige die de prijs onlangs in ontvangst mocht nemen. Vorige week woensdag ging hij de lucht in. Hij mocht een paar maatjes meenemen en nodigde wat vrienden uit met wie hij elke week biljart in De Bruisbeek. Gerrit van Reen voelde er wel voor. De andere biljarter, Ter Velde, was al vaker de lucht in geweest. Voor hem mocht zijn echtgenote Jenneke mee. Vorige week werd de tocht gemaakt. De piloot steeg op vanaf Teuge en van daar ging het over Apeldoorn, Paleis Het Loo, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Hall en de IJssel weer terug naar Teuge. Plant en zijn medepassagiers waren bijzonder enthousiast over de tocht. Ze zouden het alledrie graag nog eens over doen. Op de foto van links naar rechts: Teun Plant, Gerrit van Reen en Jenneke ter Velde, gereed voor de rondvlucht.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.