Toon talent op open podium

BRUMMEN – De werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Gemeente Brummen viert 3 oktober haar vijfentwintigjarig jubileum. Het thema is oogst; het is immers de bedoeling al het taaltalent te oogsten dat de gemeente voortbrengt.

Naast een drietal nationaal bekende taalkunstenaars en een reeks schrijvers en vertellers van eigen gemeentelijke bodem, krijgt minder bekend taaltalent uit de gemeente Brummen en omgeving de gelegenheid om op een open podium eigen werk te presenteren. Daarbij valt te denken aan gedichten, proza, cabaret, rap en zang in het Nederlands of in dialect. Aanmelden moet voor 8september en kan via e-mail. taalmarktbrummen@gmail.com.
Tot 8 september kunnen naar hetzelfde emailadres gedichten en verhalen worden opgestuurd in het kader van de jubileum-schrijfwedstrijd van de werkgroep. Het thema is Oogst en gedichten dienen minimaal 50 woorden te bevatten en verhalen maximaal 500 woorden. Een deelnemer kan twee bijdragen insturen.

Tel. 0575 – 562524
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.