Home / Hummelo / Laatste seizoen Kwekerij Oudolf Hummelo

Laatste seizoen Kwekerij Oudolf Hummelo

HUMMELO – Kwekerij Oudolf in Hummelo beëindigt haar kweekactiviteiten per 15 november 2010. Tot die datum kan men nog vaste planten en siergrassen aanschaffen, waarmee de kwekerij grote bekendheid verwierf. Op zondag 5 september en zondag 3 oktober is zowel de kwekerij als de Privé-tuin extra geopend. In de toekomst zal de Privé-tuin regelmatig geopend zijn voor publiek. De toegangsprijs voor de privé-tuin bedraagt 2,50 euro per persoon en is van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

Broekstraat 17
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.