Cursus Muziek Maak Je Samen

EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht verzorgt ook dit najaar weer de cursus Muziek Maak Je Samen (MMJS) voor jongens en meisjes vanaf groep vier. De deelnemers maken in vijftien weken spelenderwijs kennis met het samen muziek maken. Lange en korte noten, ritmes, instrumenten, notenschrift en de eigen stem komen aan bod. De cursus wordt afgesloten met een echt concert. Muziek Maak Je Samen start in de eerste week na de herfstvakantie, op vrijdagmiddag 29 oktober, en wordt gegeven in de Schuure, het repetitielokaal van Eendracht. De lessen zijn steeds op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. Tijdig aanmelden is raadzaam, want er is plaats voor maximaal vijftien kinderen.

www.eendracht-eerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.