Home / Bronkhorst / DJ maakt moderne versie van Brummens ‘volkslied’

DJ maakt moderne versie van Brummens ‘volkslied’

BRUMMEN – Het Brummense traditielied ‘Bun zo bli-j dat Brummen besteet’ is door de Brummense DJ Mark Perloy opgenomen in een hedendaagse uitvoering. Deze week komt het nummer officieel uit, een paar dagen voor het begin van de Brummense Kermis.

Het lied wordt traditiegetrouw tijdens de Brummense Kermis gedraaid. Als de koning van het vogelschieten bekend is, klinkt ‘Bun zo bli-j dat Brummen besteet’ luidkeels door het dorp. Mark zat wekenlang in zijn zolder-studio om te werken aan en dance-versie. In een opnamestudio in Zutphen werd het nummer vervolgens door zangers en zangeressen ingezongen. Het lied is vanaf woensdag gratis te beluisteren op www.markperloy.com. De Brummense Kermis is van 21 tot en met 23 augustus.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.