Home / Velp / Zeventigste expo Klas Vijf

Zeventigste expo Klas Vijf

VELP – De zeventigste expositie van Galerie Klas Vijf in Velp startte zaterdag met een denderend drumspektakel. De geroemde percussionist en drumcoach Sascha Pöpping zorgde met de groep Drumshot voor een daverende drumperformance, waarbij ook enkele aanwezigen werden uitgenodigd om mee te doen.

De tentoonstellingsopening werd druk bezocht; de Galerie was eigenlijk te klein voor zo veel belangstellenden. De expositie kenmerkt zich door prachtige schilderijen, tekeningen en beelden. Nieuwkomer voor Velp is het werk van beeldend kunstenaar Loek Klinkhamer. Deze veelzijdige kunstenaar maakt schilderijen, grafiek en beelden.
De Rhedense kunstenaar Cor Stoel exposeert met haar markante schilderijen die laag over laag zijn geschilderd en haar tekeningen zijn met de kroontjespen in één haal neergeschreven.
De galerie toont ook nog bronzen beelden van kunstenaar Tinee Thielemans. Haar zeer fraaie en humoristische beelden vinden bij elke tentoonstelling weer veel waardering.
De expo duurt tot en met 26 september en is op donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur te bezichtigen.- Foto Marc Pluim.

www.klasvijf.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.