Home / Velp / Lisanne der Nederlanden wint Gelderse titel

Lisanne der Nederlanden wint Gelderse titel

VELP – Lisanne der Nederlanden van LR de Veluwezoom uit Velp is afgelopen weekend in de klasse M1 Gelders dressuurkampioen geworden. Hiermee is zij automatisch geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Der Nederlanden vertrok vrijdag met twee paarden naar de strijd om het Gelders kampioenschap. Met Alaska uit de dressuurstal Van Baalen wist ze de finale te bereiken. Het duo reed hierin via een score van 69 procent naar een eerste plaats.Het Nederlands Kampioenschap is dit najaar in Ermelo.

 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.