Home / Velp / Expositie in Jeruzalem

Expositie in Jeruzalem

VELP – In het huis aan Jeruzalem 27 in Velp houden Adriaan van Esveld en Piet Post een tweedaagse expositie op 28 en 29 augustus, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Ze leerden elkaar kennen op Huntenkunst in Doetinchem, raakten bevriend en kwamen op het idee samen te exposeren omdat de thema’s in hun werk mooi op elkaar aansluiten.

De schilderijen van Adriaan van Esveld staan onder de overkapping en de beelden van Piet Post in de tuin. Ook Adriaans atelier is deze dagen geopend. Op zondag is er vanaf 15.00 uur een muzikaal en literair intermezzo van schrijfster Monica Metz, violist Maarten Arentsen, dichter Piet Post en gitarist Charles Kosman.
Adriaan van Esveld maakt schilderijen en houtsneden. Piet Post schrijft, dicht, tekent en maakt beelden van vrouwen. Speciaal voor deze expositie in de tuin maakte Post enkele tuinbeelden. Van hem worden ook 25 getekende portretten, die in zijn boekje ‘Kletskoppen’ zijn verschenen.

Tel. 026 – 3640072 (Adriaan) of 0315 – 327259 (Piet)
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.