Beeldhouwcursus in Loenen

LOENEN – Bij atelier Keerzij aan de Hoofdweg in Loenen kan men van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 augustus terecht voor een bijzondere beeldhouwcursus: laten ontstaan wat zich wil laten zien. Er wordt zoveel mogelijk in stilte en direct vanuit de steen gewerkt.

Corry de Mos, kunstenaar en creatief therapeut, begeleidt deze dagen. Belangstellenden kunnen een dag meedoen of de gehele periode. Ervaring met beeldhouwen is niet nodig. De deelnemersgroep per dag is bewust klein (zes personen). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen 50 euro per dag of 225 euro voor de gehele periode. Dat is inclusief lunch en materiaal en exclusief de steen. Deze is ter plekke te koop.

Tel. 055 – 5050128 of 06 – 12971913
E-mail. info@keerzij.com
www.keerzij.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.