Deana Brummelman schutterskoningin van Empe

EMPE – Deana Brummelman uit Empe is schutterskoningin 2010 geworden van de Oranjefeesten in Empe. Thijs Beuwer werd jeugdkoning. Ook de survival voor de schooljeugd was een groot succes met veel deelname. Beide avonden was het gezellig druk in de feesttent.

Om half elf werd het eerste schot gelost door Christina Jansen, schutterskoningin 2009, nadat ze was toegezongen voor haar 21ste verjaardag. Na 481 schoten was het Deana Brummelman uit Empe die de titel van haar overnam. Deana, wonende op Trepkesweide in Empe, had zich met de hele buurt ingeschreven en kregen als inschrijfnummer de nummers 51 tot en met 65. Echtgenoot Gerrit Brummelman had nummer 60, maar wilde eigenlijk liever geen koning worden, maar zijn vrouw Deana dacht er anders over en schoot de vogel naar beneden.
Overige prijzen: ei: André Massink, bal: Jaap Weijenberg, linker vleugel: Erik Brink. Na verloting: staart-Paul Westhoff, rechter vleugel: Marlon Vriezekolk en de kop- DirkJan Radstaake. Hij stelde zijn prijs beschikbaar aan de jeugd. Het bestuur besloot om de prijs om te dopen tot pechprijs. Zoë te Winkel kreeg de prijs uitgereikt, omdat zij net geen schutterskoningin bij de jeugd werd.
Jeugdkoning 2010 werd Thijs Beuwer uit Empe na 310 schoten. Hij koos tot koningin Rosan Weijenberg. Staart Anouk Olthof, linker vleugel Jordi Weijenberg, rechter vleugel Leon Weijenberg, kop Edwin Heuvelink.

Na de huldiging van de nieuwe schutterskoningin en schutterskoning bij de jeugd, werd de baan vrijgemaakt voor een buikschuifwedstrijd. Hier was geen prijs aan verbonden, maar wel een zeer leuke uitdaging. Van alle deelnemers, en dat waren er zeer veel, wist alleen Johan van de Kamp een full pull te glijden. Waterspektakel en mooi weer blijken altijd een succes te zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.