Home / Ellecom / Leo Blokhuis en Ricky Koole naar Ellecom

Leo Blokhuis en Ricky Koole naar Ellecom

ELLECOM – Leo Blokhuis en Ricky Koole komen op zondag 22 augustus naar landgoed Avegoor met hun programma ‘Laagland’. Deze muziektheatervoorstelling is het vervolg op het succesvolle programma Harmonium.

Blokhuis en Koole duiken diep in de muziek en verkennen het grensgebied van verschillende genres. Blokhuis is de auteur van Grijsgedraaid en Het Plaatjesboek. Met Matthijs van Nieuwkerk presenteert hij het televisieprogramma Top2000 A Gogo. Koole is actrice en zangeres. Ze acteerde onder meer in de films Wit Licht en Lek en bracht drie cd’s uit. Het duo wordt bijgestaan door een kwartet op gitaar, piano en drums. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn vanaf 20.00 verkrijgbaar aan de kassa op het landgoed. Reserveren kan via tel. 0313-430600.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.