Home / Dieren / Aanmelding jeugdopleiding schaak in Dieren

Aanmelding jeugdopleiding schaak in Dieren

DIEREN – Schaakvereniging Theothorne in Dieren gaat begin oktober weer verder met de opleiding van een nieuwe beginnersgroep van jongens en meisjes vanaf acht jaar. De schaakopleiding zoals opgeschreven in het Stappenplan van de Nationale Schaakbond, wordt gevolgd. De lessen worden wekelijks gegeven op dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur in gebouw De Oase in Dieren. Deze fase van de opleiding omvat twintig lessen die 5 oktober starten. De les bestaat uit een half uur theorie en een half uur partijtje spelen. Het lesgeld bedraagt 40 euro voor het hele seizoen, inclusief studiemateriaal. De groepsgrootte is beperkt. Plaatsing gebeurt naar volgorde van aanmelding.

Piet Loerts
Tel. 0313 – 416174
E-mail. p.loerts@hetnet.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.