Aanmelding jeugdopleiding schaak in Dieren

DIEREN – Schaakvereniging Theothorne in Dieren gaat begin oktober weer verder met de opleiding van een nieuwe beginnersgroep van jongens en meisjes vanaf acht jaar. De schaakopleiding zoals opgeschreven in het Stappenplan van de Nationale Schaakbond, wordt gevolgd. De lessen worden wekelijks gegeven op dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur in gebouw De Oase in Dieren. Deze fase van de opleiding omvat twintig lessen die 5 oktober starten. De les bestaat uit een half uur theorie en een half uur partijtje spelen. Het lesgeld bedraagt 40 euro voor het hele seizoen, inclusief studiemateriaal. De groepsgrootte is beperkt. Plaatsing gebeurt naar volgorde van aanmelding.

Piet Loerts
Tel. 0313 – 416174
E-mail. p.loerts@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.