Home / Bronkhorst / De Graafschap wint Morits Timmerjeugdtoernooi

De Graafschap wint Morits Timmerjeugdtoernooi

BRUMMEN – De Graafschap uit Doetinchem is winnaar geworden van het door de jeugdafdeling van Sportclub Brummen georganiseerde Morits Timmertoernooi voor E-topteams. In de finale werd KRC Genk met 4-0 verslagen. Het onderlinge veschil tussen beide teams was groot en had alles met leeftijd te maken.

Het Morits Timmertoernooi voor E-topteams, dat zondag 15 augustus voor de zevende maal werd gehouden, vond plaats op Sportpark De Hazenberg in Brummen. De jeugdcommissie van Sportclub Brummen was erin geslaagd om een sterk deelnemersveld aan te trekken. Naast de E-jeugd van Nederlandse topclubs Ajax en Feyenoord, was ook het Engelse Bristol City en de jeugd van de Belgische clubs RSC Anderlecht en KRC Genk aanwezig.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.