Websites Beekbergen en Lieren uitgebreider

BEEKBERGEN / LIEREN – De websites www.dorpbeekbergen.nl en www.dorplieren.nl zijn onlangs uitgebeid. Op www.dorpbeekbergen.nl is een nieuw fotoalbum opgenomen met foto’s van de herstelwerkzaamheden van Tullekensmolen. Iedereen die nog een leuke fotoserie beschikbaar heeft over Beekbergen of Lieren en Oosterhuizen kan dit laten weten via e-mail. webmaster@dorpbeekbergen.nl.

Op beide websites kan men b.v. de Beekberger lezen en een aantal artikelen uit de Beekberger zijn opgenomen in het onderdeel Nieuws. Ook kan men op beide sites de bedrijvengids vinden. Bedrijven, instellingen, ondernemingen en verenigingen in de drie dorpen kunnen ook een complete pagina kopen op deze sites.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.