Uitslag poll

REGIO – Op regiobodeonline.nl kunnen bezoekers meedoen aan een poll. Vorige week vroegen we wat de gemeente Rheden met het zwembad de Dumpel in Velp moet doen. Het zwembad is immers nodig aan vervanging of een opknapbeurt toe.

In totaal namen 42 bezoekers de moeite de poll in te vullen. Ruim 20 procent vindt dat het bad alleen een opknapbeurt moet krijgen. Ruim 9 procent vindt zelfs dat er helemaal niets aan het bad moet gebeuren en ziet het bad liever een langzame verdrinkingsdood tegemoet gaan, omdat de gemeente het geld wel beter kan besteden. Ditzelfde percentage ziet graag een splinternieuw bad aan de Gruttostraat in Velp komen. De meerderheid, bijna zestig procent, vindt dat het bad tegen de vlakte moet en dat er vervolgens een nieuw bad in Rheden of Dieren moet komen. Tot slot kan het één deelnemer waarschijnlijk weinig schelen wat er met het zwembad gebeurt, want deze vinkte de keuzemogelijkheid aan: ‘Ik kan helemaal niet zwemmen!’ Ook deze week is het weer mogelijk aan onze poll deel te nemen. Deze week luidt de vraag als volgt: Een Doesburgse predikant heeft deze week tegen de PVV gepreekt. Vindt u dat de kerk zich over de politiek mag uitlaten?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.