Home / Spankeren / Ballonfiësta

Ballonfiësta

SPANKEREN – Stralend weer en slechts een klein zuchtje wind. De omstandigheden voor de Spankerense Ballonfiësta konden zaterdag niet beter zijn. Veel, heel veel bezoekers kwamen dan ook naar de weilanden tegenover De Luchte om een flink aantal ballonnen het luchtruim te zien kiezen.

Het was alweer de vierde editie van dit Spankerens ballonnenfeest. De vorige keer eindigde het feest met een domper: het weer was te slecht om een luchtvaart te maken. Dit keer was daar echter geen sprake van. Onder toeziend oog van de honderden, zo niet duizenden bezoekers, ging de één na de andere luchtballon de hoogte in.

Het publiek werd voor dit moment suprème al vermaakt met de kleine, maar best spectaculaire paramotors. Bezoekers konden zelfs een vluchtje meemaken in deze ‘mini-vliegtuigjes aan een parachute’. De sfeer zat er opperbest in en het zal dan ook niemand verbazen dat het op het parkeerterrein van de Luchte, waar voor muzikale ondersteuning en de inwendige mens werd gezorgd, nog lang gezellig bleef – foto Linda Peppelman
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.