Home / Empe / Spannende survival Empe

Spannende survival Empe

EMPE – De survival voor de schooljeugd in Empe, georganiseerd door Oranjevereniging Empe, was vrijdag een groot succes; 121 kinderen deden mee. Er waren veel leuke en moeilijke hindernissen in het bos en bij slootjes. Gelukkig stond bij elke hindernis een vrijwilliger om de kinderen te begeleiden.

Het ‘helikopternet’ was voor veel kinderen een lastige hindernis. De touwbrug over het water bij het Oortveldterrein was voor de deelnemers en voor de ouders het spannendste onderdeel van de survival. De kinderen bungelden boven het water, terwijl mama of papa en vaak een opa en oma angstig toe stonden te kijken. Ze stonden bijna klaar om zelf het water in te springen. Alle kinderen hebben veilig de overkant gehaald. Na afloop was er voor iedereen een prijsje. Er was uit zoveel te kiezen dat sommige kinderen lange tijd nodig hadden om een keuze te maken. Een topmiddag voor de jeugd, dus ook voor de ouders en het bestuur van de Oranjevereniging Empe. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.