Home / Eerbeek / Rijden onder invloed

Rijden onder invloed

EERBEEK – Tijdens een alcoholcontrole op de Loenenseweg in Eerbeek heeft de politie in de nacht van zondag op maandag 16 augustus een twintigjarige man uit Loenen aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie maakt proces-verbaal op.

De automobilist moest omstreeks 01.10 uur blazen en bleek onder invloed met een alcoholpromillage van 0,6 promille. Hierop werd hij aangehouden. Aangezien het hier om een beginnend bestuurder betrof, maakt de politie proces-verbaal op.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.