Home / Eerbeek / Droge SuperZeskamp

Droge SuperZeskamp

EERBEEK – Organisator van de SuperZeskamp in Eerbeek, Tommy ten Hove, had van tevoren niet durven hopen dat de twintigste editie met droog weer zou verlopen. “Ik bleef de buienradar maar in de gaten houden”, zegt hij. “Toch bleef het tot 17.15 uur droog in Eerbeek, terwijl het spektakel om 17.10 uur eindigde. We hebben echt mazzel gehad”.

De Ladies in Red wonnen de originaliteitspijs. Ten Hove: “Zij doen al vijftien jaar mee, ze waren mooi verkleed en ze hadden snippervuurwerk. Het team had er gewoon heel veel aan gedaan”. De in totaal 24 teams hebben het zwaar gehad, maar ze hebben ook heel veel lol gehad tijdens de verschillende onderdelen als kaas dragen, lopen op een stormbaan, accutillen en van de buikschuifbaan afglijden. Naast de vaste teams die al jaren meedoen, waaronder Tsjoek-Tsjoek, waren er dit jaar ook verrassend veel nieuwe, jonge teams.

Eerbeek stond stampvol met publiek. Ten Hove: “Het was natuurlijk ideaal weer. Mensen willen er toch altijd even uit op zondag en het bleef droog. Dus kwam iedereen massaal naar de zeskamp om de deelnemers aan te moedigen”.
Oefening baart kunst; dat blijkt wel weer uit het feit dat bij zowel de heren als de dames de meest ervaren teams eerste werden. Bij de heren Tsjoek-Tsjoek en bij de dames natuurlijk de Ladies in Red. – Foto – Ronny te Wechel.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.