Home / Doesburg / Fotograficabeurs in Doesburgse binnenstad

Fotograficabeurs in Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het centrum van Doesburg staat zondag 22 augustus in het teken van de 16e Openlucht Fotograficamarkt. In de binnenstad worden diverse straten met ruime marktkramen vol oude fototoestellen ingericht.

De openlucht Fotograficabeurs werd op initiatief van fotograaf Roel Fokken voor het eerst gehouden in 1995. De beurs groeide uit tot een jaarlijkse traditie op de voorlaatste zondag van augustus. De Fotograficabeurs is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal evenement. De markt begint om 9.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.