Home / Doesburg / B.S.O. aan de Dijk opent haar deuren

B.S.O. aan de Dijk opent haar deuren

DOESBURG – Esther en Mano Dijkman uit Doesburg hebben zaterdag de deuren geopend van hun buitenschoolse opvang: B.S.O aan de Dijk. Ze bouwden een, op kinderen gericht, houten huis achter hun huis in het buitengebied van Doesburg dat dienst doet als uitvalbasis voor de B.S.O.

Van hieruit willen ze de kinderen na schooltijd leren wat de natuur te bieden heeft aan (leerzaam) vermaak. Volgens hun visie leert het kind zichzelf en de wereld om hen heen pas kennen als het erop uit trekt en buiten speelt. Hutten bouwen, natuurwandelingen, aan de slag in hun eigen stukje moestuin, met de mogelijkheid samen de maaltijd voor te bereiden en te nuttigen.

www.bsoaandedijk.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.