José Veltman naar Hippiade

EMPE – In Beesd werden afgelopen weekend voor de paarden de Gelderse kampioenschappen gehouden. José Veltman met Vaquesto van de Oortveldruiters in Empe had zich geselecteerd voor de klasse Z2.

Eerst werd er op vrijdag in twee ringen gestreden voor een plaats in de halve finale. Daarin werd José tweede met 64,41 procent. De beste tien van elke ring gingen door naar de halve finale op zaterdag. Daar deden José en Vaquesto er nog een schepje bovenop met 69,56% werden ze weer tweede.

De beste 10 mochten door naar de finale, die bestond uit een kuur op muziek. Hier eindigde José op de zesde plaats. De punten van de halve finale en de finale werden gemiddeld voor de einduitslag. Voor José en Vaquesto betekende dat een vierde plaats en afvaardiging naar de Hippiade, de Nederlandse kampioenschappen, op vrijdag 3 en zaterdag 4 september op de KNHS terreinen in Ermelo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.