Home / Bronkhorst / Voetbalplaatjesboek SC Brummen

Voetbalplaatjesboek SC Brummen

BRUMMEN – Voetbalvereniging Sportclub Brummen geeft in samenwerking met supermarkt Super de Boer Van de Bunt een voetbalplaatjesboek uit. Wouter van de Bunt van de gelijknamige supermarkt is de initiatiefnemer van deze actie.

Het boekwerk wordt in kleur samengesteld en de benodigde foto’s, om het geheel compleet te krijgen, kunnen via de Brummense supermarkt worden gespaard. Er worden 500 boeken aangemaakt en er komen ongeveer 325.000 voetbalplaatjes in omloop. Elke speler, speelster, trainer en begeleider van Sportclub Brummen wordt op de foto gezet. Voor deze fotoafdruk is een plaatsje in het boek ingeruimd. Op dezelfde pagina is plek voor een elftalfoto.

Super de Boer Van de Bunt verstrekt bij elke 15 euro boodschappen een zakje met voetbalplaatjes, terwijl er daarnaast voor 50 cent een extra zakje kan worden gekocht. Bij te houden acties, worden in de supermarkt ook voetbalplaatjes beschikbaar gesteld. Op zaterdag 9 oktober vindt vanaf 16.00 tot 18.00 uur de kick-off plaats in de kantine van Sportclub Brummen op De Hazenberg. Daar kunnen de leden het voetbalplaatjesboek aanschaffen voor 2 euro. Het boek is vanaf maandag 11 oktober voor 4 euro verkrijgbaar bij Super de Boer Van de Bunt. Ook is voor woensdagmiddag 10 november van 14.00 tot 16.00 uur een ruilbijeenkomst belegd in de kantine van Sportclub Brummen. De afsluiting van de actie wordt gehouden op zaterdag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur in de winkel van Super de Boer.

De organisatie heeft nog wat extra’s in petto voor snelle spaarders. De eerste speler of speelster die zijn of haar beeltenis aantreft in een zakje en zich meldt bij de supermarkt, krijgt tien zakjes met voetbalplaatjes. De eerste speler of speelster die zijn of haar team compleet heeft, kan een echte voetbal en sporttas tegemoet zien. Voor degene die het eerst het boek compleet heeft, wordt nog naar een passende prijs gezocht. Verder kan men zich bij Super de Boer Van de Bunt laten inschrijven voor het maken van een (voetbal)poster voor een nog nader vast te stellen bedrag. Ook wordt door de supermarkt een gouden stickeractie overwogen. Mochten jeugdige sporters overwegen om voor voetbal te kiezen, is dit een mogelijkheid om zich aan te melden. Dat kan bij André te Velthuis aan de Narcisstraat 6 in Brummen of via tel. 0575-563954. Iedereen die dit voor 1 september doet, krijgt ook een plekje in het voetbalplaatjesboek van Sportclub Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.