Nieuwe autorijschool in Brummen

BRUMMEN – Arian Reugebrink uit Brummen en zijn broer Ron uit Vorden starten 1 september met hun autorijschool, gevestigd in Brummen aan de Narcisstraat 35. Beiden hebben tien maanden lang een opleiding voor rijinstructeur gevolgd aan de Verkeersacademie in Zwolle.

“Naast de theorielessen hebben we stage gelopen bij Verkeersschool Voskamp in Warnsveld”, vertelt Ron. De twee zijn nu IBKI erkende instructeurs. De firma Reugebrink beschikt over twee VW Golf Bluemotion lesauto’s. Deze voertuigen zijn milieuvriendelijk en hebben een lage uitstoot. “Leerlingen die rijlessen bij ons volgen, blijven gedurende het gehele traject verbonden aan dezelfde instructeur. Ook wordt de hele periode van dezelfde lesauto gebruik gemaakt”, geeft Arian inzicht in de werkwijze.

Autorijschool Reugebrink begint bij de start meteen met een actie. Leerlingen die zich in september 2010 laten inschrijven voor het volgen van rijlessen krijgen een korting van vijf procent op de prijs. Ook is het mogelijk om een pakket te nemen, waarin ook een korting is verwerkt.

www.autorijschoolreugebrink.nl

Tel. 06-12314959

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.