Home / Velp / ROC A12 houdt open dag

ROC A12 houdt open dag

VELP – ROC A12 houdt op dinsdag 7 september een open dag voor scholieren die zich nog willen inschrijven voor een studie. Medewerkers en studenten staan van 19.30 tot 20.30 uur klaar om informatie te verstrekken over de opleidingen of om te helpen met inschrijven.

ROC A12 biedt in totaal 120 MBO-opleidingen aan, onder meer op het gebied van zorg, sport en techniek. Ook volwassenen kunnen zich laten informeren over de mogelijkheden. ROC A12 in Velp bevindt zich aan de Reigerstraat 25 in Velp.

www.a12.nl

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.