Vlinderdag in IVN-tuin

RHEDEN – Het IVN houdt op zondag 22 augustus in haar tuin bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden een dag voor vlinderliefhebbers. Bezoekers krijgen onder meer informatie over het aanleggen van een vlindertuin.

Tussen 11.00 en 17.00 uur geven experts uitleg hoe een tuin van het vroege voorjaar tot het late najaar vlindervriendelijk kan worden gemaakt. Frater Willibrordus uit De Bilt (bekend van VARA’s Vroege Vogels) vertelt over het leven van de vlinders. Bij het bezoekerscentrum kunnen kinderen een eigen nectarbloem knutselen. Dit kost 1,50 euro voor leden van Natuurmonumenten en 2,50 voor niet-leden. Als het weer gunstig is, zijn in de IVN-tuin onder meer distelvlinders, gehakkelde aurelia’s en kleine vossen te zien. Er zijn zoekkaarten aanwezig om de vlinders te herkennen. foto Martin van Lokven

www.natuurmonumenten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.