Home / Laag-Keppel / Schilderijen en beelden in Galerie de Waker

Schilderijen en beelden in Galerie de Waker

LAAG KEPPEL – In Galerie de Waker in Laag Keppel zijn van 3 september tot en met 24 oktober schilderijen van Hans Oosting en Dré Verkerk en beelden van Ronald Oosting te zien. De kunstwerken vormen de expositie ‘Binnenmens/buitenmens’.

In de expositie staat de ontmoeting met de binnenkant en de buitenkant van de mens centraal. In de schilderijen van Hans Oosting worden alledaagse situaties tussen mensen verbeeld. Tegelijkertijd is er een onverwachte gebeurtenis te zien. Dré Verkerk schildert gestileerde, silhouetachtige figuren. In de houten beelden van Ronald Oosting komen beweging en verstilling samen. Galerie de Waker is te vinden aan de Dorpsstraat 9 in Laag-Keppel en is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.30 uur en op afspraak.

www.galeriedewaker.nl 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.