Home / Bronkhorst / Diefstal bosmaaiers

Diefstal bosmaaiers

BRUMMEN – Onbekenden hebben donderdag 12 augustus bosmaaiers weggenomen uit twee bedrijfsauto’s, welke geparkeerd stonden aan de Windheuvelstraat in Brummen. De diefstal werd omstreeks 13.00 uur ontdekt. De daders hebben ruiten van de auto’s geforceerd, waarna de bosmaaiers werden weggenomen. Mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de diefstal worden verzocht contact op te nemen met de politie via tel. 0900 -–8844.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.