Home / Spankeren / Petrus, Paulus en de Wilspa

Petrus, Paulus en de Wilspa

SPANKEREN – Zoals al vele jaren het geval is, wordt ook dit jaar de laatste zaterdag van augustus in Spankeren de Wilspa gehouden. Het Kerkplantsoen is het middelpunt van het Wilspa-gebeuren en de Petruskerk staat daar naast. Om die reden heeft de kerkenraad besloten tijdens de Wilspa de deuren te openen en in of om de kerk iets te organiseren.

Dit jaar is op een groot scherm een doorlopende vertoning van de musical Paulus. Deze musical is in mei 2009 drie maal op de planken gezet door mensen uit Spankeren en omgeving. Ook zijn er nog enkele DVD’s met de voorstelling te koop. De kerk is op zaterdag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.