Bak een appeltaart en win een excursie

RHEDEN – Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten houdt zondag 29 augustus een appeltaartbakwedstrijd voor inwoners van Rheden en omgeving. Meldt u aan per e-mail, bak de beste appeltaart en breng deze op 29 augustus naar het oogstfeest bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Om 14.00 uur proeft een meerkoppige jury alle appeltaarten. De beste taart wordt beloond met een privé-excursie voor de winnaar en zijn / haar familie en vrienden (maximaal 20 personen) in Nationaal Park Veluwezoom. Aanmelden kan via e-mail. j.pelgrum@natuurmonumenten.nl.

www.natuurmonumenten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.