Home / Rheden / Bak een appeltaart en win een excursie

Bak een appeltaart en win een excursie

RHEDEN – Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten houdt zondag 29 augustus een appeltaartbakwedstrijd voor inwoners van Rheden en omgeving. Meldt u aan per e-mail, bak de beste appeltaart en breng deze op 29 augustus naar het oogstfeest bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Om 14.00 uur proeft een meerkoppige jury alle appeltaarten. De beste taart wordt beloond met een privé-excursie voor de winnaar en zijn / haar familie en vrienden (maximaal 20 personen) in Nationaal Park Veluwezoom. Aanmelden kan via e-mail. j.pelgrum@natuurmonumenten.nl.

www.natuurmonumenten.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.